Wij zijn Familie van Grol

LATEN WE EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn de familie van Grol en we wonen sinds april 2012 op de prachtige monumentale boerderij Hoeve de Beek. André is werkzaam voor een stichting, Marlies heeft op een basisschool gewerkt en is naast fulltime huismoeder werkzaam als coach. In juni 2011 zijn wij (André en Marlies) getrouwd. Samen hebben wij vijf geweldige kinderen.

We zijn op een bijzondere manier op deze Hoeve terecht gekomen.


De eerste vrouw van André was erg creatief en heeft één quilt door haar ziekte niet meer af kunnen maken. André ging op zoek naar iemand die de quilt af zou kunnen maken. Via internet kwam hij terecht bij de Hoeve “de Beek” Hij had een goed gesprek met Catharina (de vorige eigenaresse) en zij heeft de quilt toen voor André afgemaakt. Marlies had tijdens een excursie met haar schoolklas op de hoeve gehoord dat de boerderij te koop stond en dacht: ,,Je zou toch op zo’n mooi plekje mogen wonen”. We waren op zoek naar een woning met een langere termijnvisie, waar onze kinderen het stokje in de toekomst eventueel over kunnen nemen. We zijn echte buitenmensen en kunnen ons hart hier ophalen!

Nu bent u natuurlijk benieuwd naar onze visie.


We gaan met de hoeve in eerste instantie voortzetten wat de oude eigenaren hebben opgebouwd. U kunt verder op deze site vinden welke activiteiten dat zijn. Deze activiteiten willen we waar mogelijk uitbreiden. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om mensen op te vangen die door omstandigheden even niet ‘thuis’ kunnen zijn. Hier kan men tot rust komen en eventueel coaching ontvangen.

Achter de hoeve loopt een klompenpad. Wilt u tijdens uw wandeltocht even bijkomen, dan bent u van harte welkom om een kopje koffie/thee te komen drinken.


Maar ook als u door onze prachtige omgeving fietst is een bezoek aan onze boerderij de moeite waard. In de koude maanden kunt u terecht op onze gezellig ingerichte deel en in de warme maanden is het ook heerlijk om dat kopje koffie/thee te drinken op een bankje onder een van onze fruitbomen. Natuurlijk hebben we ook aan de kinderen gedacht en is er ook voor hen iets lekkers te drinken. Wat onze missie betreft; die is in een zin samen te vatten: er zijn voor mensen die God op ons pad brengt. U bent welkom! Om even tot uzelf te komen, om de rust op te zoeken, voor een gezellig kletspraatje, voor een verjaardag of feest in besloten kring, maar ook voor dat waar wij nu helemaal niet aan denken, maar waar God wel aan denkt. Wij geloven dat Hij alle dingen leidt en we willen ons dan ook graag door Hem laten leiden.

WE VERWELKOMEN U GRAAG OP HOEVE DE BEEK