Bij Hoeve de Beek kunt u terecht voor

BOEK DE LEUKSTE GROEPSACTIVITEITEN

Naast het verhuren van onze gezellige ruimte bieden wij ook groepsactiviteiten aan. Op het erf van Hoeve de Beek is het educatieve centrum van de stichting ‘Grebbelinie in het vizier’ gevestigd. Hier komt de historie van de Grebbelinie weer tot leven, in het informatiecentrum waant u zich terug in de tijd. Het centrum - beheerd door een groot aantal enthousiaste vrijwilligers - geeft u een bijzonder goed beeld van de bevochten vrijheid in de regio Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Grebbelinie die tegen het informatiecentrum aanligt is voor een deel weer in oude staat hersteld. De kazematten en loopgraven kunnen onder begeleiding van een van de gidsen worden bezocht.

Combineer uw bezoek aan het educatieve centrum met een arrangement archery tag of buksschieten, een kanotocht of een snorfietstocht.


Het informatiecentrum is aantrekkelijk voor jong en oud en valt heel goed te combineren met een bezoek aan Hoeve de Beek. Kijk voor meer informatie op grebbelinieinhetvizier.nl. Het bezoeken van het educatieve centrum kan goed gecombineerd worden met een schietarrangement. Met een luchtdrukpistool of buks schieten, als dat geen schot in de roos is! Wanneer u het schieten met een echte buks te spannend vindt, hebben we een mooi alternatief: archery tag. Dit is een spel waarbij de groep in tweeën wordt gesplitst en het is de bedoeling de tegenpartij zoveel mogelijk te raken met rubberen pijlen. Natuurlijk gaat u goed beschermd de strijd aan… Ook is het mogelijk om bij ons kano’s of snorfietsen te huren. Uiteraard leent het grasveld naast ons huis zich ook voor allerlei activiteiten, zoals bijvoorbeeld het spel Kubb of een potje voetbal.

Of geniet van de mooiste Klompentochten!


Klompenpaden zijn historische wandelroutes die door het agrarisch cultuurlandschap lopen. De makers willen dat wandelaars kunnen genieten van de mooie omgeving, lekker struinen door het weiland, kleine doorsteekjes ontdekken en een kop koffie drinken bij een boerenerf. Over ons erf lopen twee klompenpaden: Het Broekerpad en het Oudenhorsterpad. Een tweetal prachtige wandelroutes waarop u kunt genieten van de natuur en de cultuur. De folder voor deze routes is bij ons te koop en u kunt bij ons starten met de wandeling. Op onze gezellige deel kunt u dan eerst een heerlijke kop koffie drinken en de wandelschoenen aantrekken. De Klompenpaden kunnen ook met een gids gewandeld worden. Dit is een leuk idee voor bijv. een bedrijfsuitje of een familiedag.

NEEM VOOR MEER INFO OVER DE KLOMPENPADEN CONTACT OP